SPECIÁLIS JAVÍTÁSI MUNKÁK

E osztály W211(2002-2005), CL osztály W215 SBC (Sensotronic Brake Control) javítás, üzemidő törlés. Leggyakoribb hibakódok: C2359, C235A, C235C, C235E, C2498, C249F. A műszeregység kijelzőjén a „service brake visit wokshop” felirat virít.
ABR, ABS, ASR, ESP rendszerek elektronikai és hidraulikai javítása. A műszeregységen folyamatosan világít a rendszer kontrol lámpája, néha a kommunikáció sem lehetséges. A osztály W168, Vaneo W414 automataváltó és váltóvezérlő elektronika javítása. Automataváltó kulissza (EWM, GEM modul) elektronikai hiba javítása. Automata váltó javítás. A műszeregységen az „F” betű jelenik meg, a váltó sebességbe tételnél ránt. Jellemző hibakódok: P1840-1844, P1850-58, P1886-1889
5G-s automataváltó javítás, turbina felújítás. A váltó nem vált simán, üt, csak egy sebesség van előre (kényszer üzem). A jármű enyhe terhelésnél, gyorsításnál remeg, rángat.
7G-s automataváltó javítás, turbina felújítás, váltóvezérlő elektronika javítása (sajnos nem minden esetben javítható). A váltó nem vált simán, üt, csak egy sebesség van előre (kényszer üzem). A jármű enyhe terhelésnél, gyorsításnál remeg, rángat.
ISM modul javítása. A jármű a váltókar mozdítására nem reagál, a váltó pozíció nem változik. Ha „P”-ben maradt a jármű nem mozdítható.
CVT váltóvezérlő elektronika javítása. A váltó üt, rángat, néha a gázpedálra sem reagál. Fordulatszám jeladó, vagy hidraulika nyomás hibakód diagnosztizálható.
Motorvezérlő elektronikák javítása. Világít a motorkontrol lámpa, az önindító nem indít, a motor leáll, stb.
A osztály W168 benzines légtömegmérő csere. A légtömegmérő a motorvezérlő elektronikában van integrálva.
Viano, A osztály műszeregység kijelző javítás. Indítás után a kijelző egy idő után elhalványodik, olvashatatlan.
CR injektor csúcsok és nagynyomású szivattyúk mérése javítása, kódolása. (BOSCH, Delphi, Denso, Siemens)

Hanácsek és Társa Kft © Minden jog fenntartva